Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä löydät tietoa ensi kesän partioleiri Ryskeestä!

Mikä on Ryske’19?

  • Järvi-Suomen Partiolaisten neljäs piirileiri
  • Leirille odotetaan noin 2000 leiriläistä
  • Myös muiden partiopiirien jäsenet, kansainväliset partiolaiset sekä ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita leirille! 

Ryske järjestetään 24.-31.7.2019 Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa Nurmeksessa. Käy tutustumassa Ryskeen nettisivuihin.

 https://ryske19.fi/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki! Joulu- ja tammikuun ajan ovat voimassa Early Bird hinnat. Ilmoittautumalla ajoissa, hinta on lyhyelle leirille 27.-31.7. (seikkailijat ja sudenpennut) 110€ ja pitkälle leirille 24.-31.7. 185€ (tarpojat, samoajat ja aikuiset). Normaali ilmoittautuminen alkaa helmikuussa, tällöin hinta on lyhyelle leirille 125€ ja pitkälle leirille 195€.

Päiväleiripassi mahdollistaa osallistumisen myös osaksi aikaa! Voit ostaa passin yhdelle tai useammalle päivälle. Päiväleiripassi on voimassa 24 tuntia ja sen hinta on 30€/vrk. 

Tässä ilmoittautumisohje leirille:

https://ryske19.fi/wp-content/uploads/ilmoittautumisohje.pdf

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumaan pääset suoraan tästä: 

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=22974

 

Vierailupäivä järjestetään lauantaina 27.7 ja se on oiva tilaisuus paljastaa kotiväelle mitä kaikkea leirillä on siihen mennessä ehditty saada aikaan. Vierailupäivän hinta ilmoitetaan myöhemmin.

 

Rohkeasti mukaan! Leirille lähtee aikuisia, joilla on jo kokemusta useista isommista leireistä :) Ryskettä kannattaa seurata myös sosiaalisissa medioissa kuten facebook ja instagram.

Lippukunnastamme on valittu ryskääjäksi Elina Korhonen. Tehtäväni on jakaa tietoa leiristä ja innostaa kaikki lähtemään mukaan leirille! Jos tulee kysyttävää niin kysykää minulta tai muulta lippukunnan aikuiselta.

Päivitän tätä sivua sitä mukaa, kun saan lisää tietoa leiristä.

 

 

©2018 Partio - suntuubi.com